Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Flashmob

Idag gjorde vi i klassen något som kanske kallas flashmob. Vi stod, till synes helt oberörda, och plockade frukt, potatis och dylikt inne på Ica. På en given signal har "objektet" (dvs ett födelsedagsbarn vi ville fira) anlänt och vi stämde en efter en upp i storslagen kör! Födelsedagsbarnet såg enligt vittnen rörd och tagen ut (jag stod så långt bak, så jag såg inte). Efter att vi sjungit ett medley av födelsedagssånger så gick vi ut från butiken, åkte upp till Universitetet och fortsatte skoldagen innan någon riktigt hann förstå vad som hänt.

Just det, tydligen hade ett asiatiskt par sett väldigt glada och lyckliga ut när vi börjat sjunga, och de hade tagit upp den medhavda videokameran och filmat alltihop. Kan riktigt höra hur de pratar om att "nu har vi minsann något att visa familjen när vi kommer hem!"

Kommentarer

Postat av: Erik

Yay! Kolla in ImprovEverywhere på YouTube. Massa sånt där. ^^

2011-02-18 @ 19:05:08
URL: http://eriknow.com
Postat av: evy

hahaha lät kul det där :D men att ni verkligen stog å sjöng inne i en butik.. ha ha har då aldrig vart mä om å sett att det hänt för nån annan hehe :D hade man vela sett ^^

2011-02-19 @ 00:08:36
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Flashmob är ett riktigt tufft fenomen faktiskt :]

2011-02-21 @ 02:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits