Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Goo dag

Har haft en bra helg och en bra måndag.

I fredags va det lite förfest här och sedan drog vi till Radiums 10-års jubileum på Nöjes. Jag, Linda och David satt på sniken, dvs precis utanför fast inomhus. Men det va kul ändå, och tänk så mycket pengar vi sparade in!

Lördag och söndag bestod i slappning, Melodifestivalen och ätning av surt godis. Ganska bra summering, faktiskt.

Idag hade vi dans på morgonen. Dagens tema var "dans i förskolan", och hela klassen förvandlades blixtsnabbt till ett gäng 3-5-åringar som testade läraren och gissade kroppsdelar.

Efter skolans tre timmar av dansande åkte jag och Kristin till Skoghall där vi hämtade Casper på förskolan och gick sedan hem och åt lunch. Båda två var ashungriga och vi snurrade runt på affären i hopp om att hitta något snabbt och gott att äta. Vi var överens om att vi ville ha fiskbullar och att potatis skulle ta för lång tid att koka. Vi spanade in ris, och hittade "hurtigris- 3 min koktid"! Lyckan var total, men varade inte länge. Vi funderade på om snabbris verkligen kunde vara gott, och började istället leta efter något annat. Kristin föreslog pasta, men jag vägrade, trots påpekande om att det faktiskt var en pastabit på fiskbulleburksbilden. Vi hittade snart pulvermos och sprang lyckliga mot kassan! Hem bar det och mat åts det. Jag åt för mycket och blev tokmätt, Casper åt med hela kroppen och var ett mosmonster och Kristin var lagom mätt och helt ren. Aja, så är det ibland.

Vid 16 typish ringde mamma och jag anmälde mig frivillig att gå med till mormor med henne och bror för att fika lite. Jag var nog lite hungrig igen för jag vräkte i mig bullar och muffins och jag vet inte allt, men tomt blev det på kakfatet.

Efter fikat var jag och mamma tilll affären. Erik hade tydligen varit sugen på fruktsallad sen jag la upp bild på det på bloggen, och mamma handlade således massa frukt som vi sen mosade i oss med lite glass.

Men nu är jag hemma och klockan är snart läggdags.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, hjälp vilket sug jag fick efter fruktsallad nu då!! Måste. Handla. Frukt.

2011-02-07 @ 23:35:12
Postat av: Kristin

åh fruktsallad!

2011-02-08 @ 19:31:06
URL: http://raaff.org
Postat av: Evy

jasså ni lyckades vara in på rockbaren på nöjes.. ja å en kompis var in på själva nöjes å trodde ju såklart den kvällen att party golvet skulle vara öppet men nej då, så besvikna vi blev å beviken vart ja då ja skulle beställa en drink i baren å en göbbe i baren sa "nej går inte nu vi har stängt baran nu" eeh vadå stängt tänkta ja å sa te min kompis så vi var irriterade på DET å stack te ankan istället! de hade sagt nånting om att de inte kommer ha öppet mer på det stora golvet på nöjes eller om ja inte hörde fel, men nåt sånt var det iallafall! rätt weird tycker ja! dåligt med!

2011-02-09 @ 01:58:42
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits