Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nöjd

Idag har dagen gått i ett, och nu sitter jag här och hör tvättmaskinen centrifugera i barummet, är mätt och ganska tillfreds.

Har hämtat nycklarna till nya lyan idag, flyttat ungefär hälften, packat massa och städat massa, sprungit över till Lina och gratulerat henne med en korg innehållandes Oopsies, LCHF-chokladmousse, fläskfilé, creme fraiche, grädde, bacon och örängen. När jag kom hem vände jag i princip bara i dörrn, och sprang till Konsum och köpte en färdigrätt jag inte kunnat få ur skallen. Haha, va stört.

Väl hemma hängde jag i alla fall tvätt, och precis när jag hängt sista plagget så ringde Emelie och vi blev sittandes och tjöta i ungefär 40 minuter. Sen var det dags för min efterlängtade färdigrätt, och den smakade precis som jag mindes! Ja, typ, lite torrare kanske i köttet.

Kommentarer

Postat av: Linda

så fick du din älskade färdigrätt, jag älskar lyckliga slut ;D

2011-02-22 @ 23:02:56
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Malyn

Om fem år jo så är jag 28 :) Going on 29 :P

2011-02-23 @ 19:23:17
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: evy

skaru flytta??..vart då?? å vart äre du bor nu?

2011-02-23 @ 23:20:51
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Lisa

Är oopsies goda? Jag har haft det receptet liggande här i säkert ett år men jag inbillar mig att de smakar mest ingenting?

2011-02-24 @ 21:49:57
Postat av: Kaka

Lisa: Näej, inte speciellt goda, inget man ställer sig och bakar om man inte går på dieten I guess.

2011-03-03 @ 17:27:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits