Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Öl

I'm just saying...

Kommentarer

Postat av: ANNE

haha fan, synd att öl är det värsta i alkoholväg jag kan tänka mig då :/ annars är det ju en bra anledning att dricka ;)

2011-02-10 @ 11:55:16
URL: http://anne.favs.se
Postat av: Lisa

Äsch då, min alkoholfria öl funkar tydligen inte då :/

2011-02-10 @ 12:09:09
Postat av: Maria

haha.

och jag som inte tycker om öl :P

2011-02-10 @ 12:46:05
URL: http://memorybyme.blogg.se/
Postat av: Evy

det ä ju bus-enkelt! ;)

du bara skalar potatis å sköljer sen av den å skär tunna skivor med ost hyvel eller kniv(osthyvel ä lättast egentligen. sen tar du fram en talrik å bakplåts papper å lägger potatis skivorna på pappret på talriken(skivorna får inte ligga på varandra, lägg dom gärna brevid varandra) sen tar du en bit hushålls papper å torkar av skivorna lite lätt för de ska vara torra. sen när du gjort det så strör du fling salt eller vanligt salt(om du inte har fling salt) å pomes eller grill krydda eller vad nu för krydda du tycker passar, över skivorna å sen häller du lite lätt oliv olja över alla skivorna.

sen lägger du in talriken i mikron på högsta grad(beror på effekt) i 5min.. efter det så lägger du "chipsen" på en bit hushålls papper å låter resten av det fett som blivit, rinna av en liten stund å sen kan du äta dom :D

2011-02-10 @ 13:10:19
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits