Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Diskriminering?

Spontant tänker jag att om det kommer någon rörelsehindrad för att besöka Fagottstreet så kommer denne få det lite bökigt att ta sig ur bilen efter att ha parkerat...


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, klockrent!

2011-01-11 @ 12:39:28
Postat av: Evy

jp men ja får göra det när ja typ nästan fott jobb för det blir annars bara en massa krongel med att säga te soc här på skoghall(för det ä ju det ja lever på) att ja isåfall ska flytta å måste byte te soc i kr-hamn å ja väntar ju på att hon ja har på soc ska höra av sig om praktik te mig å detta även med/från AF för ja skulle typ få hjälp med det å så!.. är ju tvungen å stå ut även om ja nästan inte orkar!

2011-01-12 @ 17:55:16
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: anna f

mäh ida! Har du slarvat bort snöspaden? ^^ fniss

2011-01-13 @ 10:05:05
Postat av: Runaragnes

Very well done. I enjoyed the site.

2011-12-15 @ 13:19:55
URL: http://runaragnes.unitblog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits