Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Färdigpusslad

Klar med pusslet. 1000 bitar på mellan 7,5-8 timmar, missade precis brors tidsgränd på just 7,5. Tråkigt. Men vi ska byta pussel med varann (vi fick ett varsitt i julklapp), och då ska jag prova igen!

Såhär såg det ut i morse.


Kommentarer

Postat av: Evy

för att i en hyres lägenhet får man inte ha vilka tapeter som helst å man får inte göra om hur som helst i en sådan.. det får man på en insats... ä därfär ja hellre vill bo i en insats.. :)

2011-01-10 @ 22:08:32
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Evy

ja det ä klart ja gjorde! varför skulle ja inte orka det för! ;) åkte ju sen tillbax hem igen oxå :)

är väll nästan 1km te morsan å tebax så ja det blev jobbit men bra träning å motion för bena :D

2011-01-10 @ 22:11:29
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits