Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

hårig

Nyfärgad inviger jag härmed lördagen!

Assvårt att ta kort på håret så det skulle se bra ut, speciellt när batteriet skriker att det behöver bytas och paniken utbryter.

Lite mer naturligt än det skrikande gula jag gått med hela hösten. Håller på att spara ut håret, men jag inser att det måste klippas ändå, klippa och spara ut, det är vårens melodi!

Treevliig löördaag!

Kommentarer

Postat av: Raaff@soclog

ja ;) nej då, slog det ur hågen rätt snabbt ^^

2011-01-15 @ 20:41:57
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: Lisa

Vad fluffig du ser ut i hövve :) Inget tunt hår där inte!

2011-01-15 @ 22:19:20
Postat av: Kaka

Lisa: Ja jag råkade visst gå loss lite för hårt på hårsprejen :P

2011-01-17 @ 17:20:36
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Placebohoe

MMA står för MIxed Martial Arts och är en sport där man slåss och tar grepp på varandra för att vinna :)

2011-01-18 @ 19:18:25
URL: http://placebohoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits