Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

"Leva tillsammans"

Läser en jättebra bok från förra seklets början ungefär, det vill säga när mamma och pappa var unga och nyihopflyttade.

Jag lär mig massor, till exempel:

Hur man bör tänka när man skaffar hemtelefon Låter exotiskt.

Äntligen! känner jag för att utbrista!

Hur man betalar räkningar med det nya moderna postgirot!

Kycklingen verkar vara det nya svarta!

Nästa kapitel jag ska ge mig i kast med är följande:

Har ju under de senaste åren blivit lite kritiserad för min kryddkonst, så det är väl på tiden att jag lär mig.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, är det den där boken som pappa hade? Den brukade jag titta i rätt ofta när jag var liten (mest samlevnadsbitarna dock...)

2011-01-30 @ 15:54:06
Postat av: Kaka

Hehe japp! Har inte kommit till samlevnadsbitarna än, får väl se om jag hittar något värt att sprida till resten av världen ^^

2011-01-30 @ 16:51:40
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits