Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hemmagjord bea?

Hittade ett recept jag fått någongång av någon. Enkel bearnaise skule det vara. Har provat nu, får väl se va det blir. Provsmakningen påminde inte om bea, så jag misstänker att den inte kommer få något toppbetyg. Inte så den får kalla sig bea iallafall.

Skala och hacka ½ gul lök.
Koka ihop lök, 1½ msk äppelcidervinäger, 1 msk vatten, 10 krossade rosépepparkorn och en ½ tsk dragon tills vätskan kokat in.
Låt kallna och blanda med 2 dl creme fraiche. Smaka av med salt.

Kommentarer

Postat av: evy

ah jo men ja som aldrig använt lösögonfransar i hela mitt liv skulle det nog vara förjävligt svårt att få fast hehe ^^

plus en video ja såg på en tjej som målade looken med eye liner water pen(eller vad det nu heter) så, såg det ju inte så konstig ut på henne iallafall :)

2011-07-07 @ 16:31:06
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits