Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Turné: Ängelholm- Ullared

Del 3 min och Martins semesterturné:

Vaknade upp efter att ha sovit oväntat bra i den hårda bäddsoffan. Satte mig vid TVn och fick snart Alfred hos mig som jag kunde snosa på.

Vi åt frukost allihopa, gjorde oss iordning och sedan var det dags för mig och Martin att fara. Jag ville helst ta med mig Affe, men fick lov att lämna kvar honom.

Affe och Tummen.

Sne i spegeln.
Vi åkte till Ullared där vi fick snurra en stund på parkeringen innan vi hittade en plats. Vi grabbade en vagn och gick in.

Vi hittade allt möjligt; spjälskydd, täcken, kuddar, påslakan, lakan, bodysar, byxor, golfgrejs, tvättmedel, fryspåsar, fotbad, bärsele, pump och filtar. Bland annat. Kalaset gick på drygt 2k, och vi grinade inombords när vi betalade.

Martin såg tydligen Ola-Conny(eller vad han heter, från Ullared på TV)!

Strax innan det stängde kom vi ur affären och blåste norrut och hemåt igen. Vi tänkte äta längs vägen, och vi bestämde för vad som helst utom pizza eller McDonald's. Vi hamnade på donken i Säffle innan vi fick i oss någon mat.


Martin hade fått ett stetoskop på posten, och var såhär glad!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Pump? Bröstpump? Cykelpump?Jag ska nog köpa en bröstpump, bra att ha så kan jag pumpa ur tex när jag ska iväg och klippa mig. Helst vill jag ha en elektrisk, för den jag hyrde på BB var suverän, men de kostar ju några tusen jämfört med manuella som finns från typ 99 kr.

2011-07-25 @ 17:19:00
Postat av: Idoma- mamma to be

Lisa: En pump till barnvagnshjulen :) Vi stod och höll i en bröstpump också, men köpte aldrig någon.

2011-07-26 @ 09:31:52
URL: http://idoma.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ska man ha någon speciell pump till vagnen? Jag trodde att det funkade med cykelpump.

2011-07-26 @ 11:27:30
Postat av: Martin

Lisa: Går bra med vilken cykelpump som helst. Men bra om man kan se hur mycket luft som är i, så köpte en pump med tryckmätare.

2011-07-26 @ 11:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits