Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vinarn takes it ål

Idag vid lunchtid kom moder och Christina och tittade på lägenheten och hämtade upp mig. Sen for vi till Skoghall där vi tog det så lugnt så lugnt.

Mamma blev rastlös och stekte pannkakor, C blev rastlös och åkte hem till sin syster. Bror kom hem på lunchrast med en australiensare som tydligen pratade som Claire i Lost. Jag försökte få honom att prata, och han skrattade ansträngt och sa "G'dday, mate" och "Don't take my baby!".

Vid fem ringde Martin och undrade om jag ville komma och kolla på prisutdelningen på Karlstad GK, och äta lite mat. Det ville jag naturligtvis och Elvy kom och hämtade upp mig och vi körde ut dit. Där bjöds det på grillbuffé innan det var dags för priserna att delas ut.

Martin och Tomas kom etta av 66 par som spelat. De höll ett litet kaxigt tal och valde sedan priser från ett bord med massa blandat. De bestämde sig till sist för golfbollar och presentkort på Harrys.

Nu är jag hemkommen, Martin är ute på Skoghall och lagar min skitbil medan jag är hemma här och har strukit några skjortor och börjat packa lite. Kommer aldrig ihåg vad man ska ha med sig riktigt, så vi får se hur det går.

Kommentarer

Postat av: Martin

Kul att folk kommenterar. TACK! :D

2011-07-27 @ 16:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits