Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Härj

I lördags härjades det runt mest hela dagen. Vi var till tippen på Hammarö, bytte bilar på Martins jobb och jag undrar om vi inte hann med en liten handling också. På kvällen skulle vi ha lite inflyttningsfest va det tänkt. Vi for runt här hemma innan och städade och plockade så det skulle se hyffsat ut.

Foto snott av världens snyggaste pappa-to-be

När Lina kom satte vi oss på balkongen och myste, solen låg på och ölen rann i våra törstiga strupar. Några till anlände och snart var balkongen så full så vi fick gå in.

Sur-i-ett-hörn, Kristin, Figge, Maria och Johan
Det kom inte så många, de flesta var upptagna på annat håll, vilket var synd. Men jag är jätteglad för de som kom, ett litet men naggande gott gäng!

Knöing i soffan.
Vi drog så småningsom till Ankan där vi hade friplåt, så vi skulle slippa betala oss in. Men det var kö utanför, vilket gjorde att vi kom in 7 minuter efter att friplåten slutade gälla, och fick vackert betala oss in. Jag surade lite, men gick med ändå.

Där inne fick jag mig en sliskig alkoholfridrink, som förresten hade blivit riktigt god om det hade haft lite mer... sting i den (dvs alkohol), haha.

Ärligt snodd bild från: sockerapa

Kommentarer

Postat av: Martin

Första bilden ser också snodd ut! :D

2011-06-20 @ 15:10:31
Postat av: Kaka

Martin: Du hade ingen blogg att länka till!

2011-06-21 @ 11:46:21
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Martin

Länka till "Värdens snyggaste pappa", de är ok.

2011-06-21 @ 16:36:20
Postat av: Martin

Eller ja, länka, skriv de som fotograf!

2011-06-21 @ 16:36:56
Postat av: evy

men ida! man får ju inte dricka alkohol när man ä på smällen.. det trodde ja väll du visste ;) eller? :) asså inget illa menat så men..

2011-06-21 @ 23:41:07
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

evy: Varför tror du att jag drack alkohol?

2011-06-22 @ 11:04:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits