Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mer gott

Varje sommar längtar jag efter en särskild sak. Ja, förutom sol, värme, ljusa kvällar, ledighet osv, så slår följande otroligt högt:

Crisp 'n wheat med jordgubbar på! Först hette brödet Bagateller, sen hette det Crisp 'n light, och nu hade det vist bytt namn igen. Man kan med fördel ha philadelphia under jordgubbarna, men det hade jag inte hemma just nu.

Namnam.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag har letat efter bagateller i flera år utan att hitta. Visste inte att de bytt namn!

2011-06-13 @ 15:54:14
Postat av: evy

vad ä det för typ av bröd? äre hårt bröd eller vad äre??

2011-06-13 @ 20:34:20
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, det gjorde jag också tills jag scannade hyllorna och hittade "Crisp 'n light" för några år sen ^^Evy: Ja det är ett hårt bröd, fast inte så särskilt hårt. Du borde prova det, det är underbart gott med "vanligt" pålägg också!

2011-06-14 @ 08:37:07
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits