Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Inte för lätt med tvätt

Nej, det får inte gå för lätt när jag ska göra något. Idag var det tvättpremiär och jag begav mig i god tid (2 min över 10) iväg till tvätt stugan efter lite shit-chat med en liten grannflicka.

Böev mäkta imponerad över att det fanns hela 4 maskiner, två tumlare... ja, två av allting egentligen, som om det vore en spegel i halva rummet. Jag slängde i min tvätt i en maskin, som verkade vara avstängd. Klappade igen luckan och... ingenting. Inget hände, ingen ström gick att slå på. Två av maskinerna var strömen påslagen på och jag tyckte det var bra märkvärigt.

Tittade och funderade, ringde mamma som inte svarade för att rådfråga. Min tvätt var inlåst i en strömlös tvättmaskin och här stod jag med klasskamrater som snart ska komma hem till mig.

Messade Martin som kirrade numret till vaktmästaren som jag skamset fick ringa. Han förklarade att det var två delar i tävttstugan, grupp 1 och grupp 2, och jag hade bokat 2an och slängt in tvätten i tvättmaskin i grupp 1.

Vaktmästaren skulle egentligen in till stan, men skyndade sig bort till tvättstugan där jag stod och såg hjälplös ut (gissar jag). Lätt ordnat för honom som har huvudnycklar och grejer, och nu är det glömt och tvätten ligger nu i rätt tvättmaskin i rätt grupp! Wohey!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Konstigt system.FYI, shit-chatta. Tänk skit-snacka.

2011-03-15 @ 12:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits