Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Moviestar

Kände mig som Steve McQueen när jag körde runt i bilen
Trodde jag såg ut som James Bond
Så bissart
Jag trodde jag var en
mooovieestar oh mooviestaar

Ja, nu undrar ni allt vad jag dillar om. Men det ska jag berätta; igår fick jag nämligen äran att köra det här schyssta åket:

Hade det inte varit för att det var 2 grader ute bara, så hade jag cabbat ner och cruisat genom stan några varv och tutat åt brudar som gått förbi och spelat alldeles för hög musik, men jag lät bli och det kanske var lika bra. Cruising en onsdageftermiddag i Mars... haha!

Kommentarer

Postat av: evy

haha en bmw va? :D eller? sånna cabs är fräna.. men min dröm bil är en opel cab?

hur kommer det sig att du fick köra en sådan bil då?? ;)

2011-03-17 @ 13:50:10
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Evy: Min karl har en sån och jag fick för första gången köra den!

2011-03-17 @ 15:52:02
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

var säkert mer som en bondbrud eller en bondskurk :P

2011-03-17 @ 20:55:52
URL: http://liteservice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits