Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Aaw

Igår var det vårfest på förskolan och jag var naturligtvis med. Bäst som vi satt och fikade kom en av föräldrarna och började dela ut presenter till pedagogerna och mig! Jag blev så himla ställd! En liten ask med några chokladpraliner från Carli och ett presentkort på detsamma. Mums!

Jag har redan slukat en pralin med smak av vit choklad, kokos, ananas och rom. Den får 4000 solar i betyg.

Idag har jag gått runt på stan så jag har fått vrålont i fötterna. Fyfan, en del tål ju ingenting.

Härom dagen flyttade vi första lasset till Herrhagen, förresten. Så just nu bor jag här och inte i min bastu till lägenhet på Krp. Men jag ska hem och kolla posten imorrn, tror jag. Vilket dubbeljobb det blir, först flytt till Herrhagen, och sedan till Rud några dagar senare.

Kommentarer

Postat av: Linda

väldigt gulligt av dom! :D Och choklad är aldrig fel. Jag köpte en varsin liten chokladask till mina "fröknar" idag som de ska få som tack. Jag orkade inte baka ;D

2011-05-25 @ 21:19:04
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad snällt av dem!

2011-05-25 @ 23:26:59
Postat av: evy

hur länge bodde du på härrhagen innan du flytta te rud då??..

2011-05-27 @ 01:54:53
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

evy: Jag bor på herrhagen fr ca 24e till 31 maj ungefär.

2011-05-29 @ 19:10:49
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits