Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gagah

Har ont i halsen och känner mig inte riktigt riktig idag. Stannade hemma från praktiken, eftersom jag inte riktigt orkar med ljudvolymen som brukar infinna sig. Orkar inte vara på topp och aktiv när jag inte känner mig särskilt toppig.

Dagen idag går istället åt att sitta i tysthet och plugga och vila. Är faktiskt ganska snart färdig med det här arbetet som legat som ett stort tungt ok över mig i flera veckor. Om jag får det ur vägen så kan jag börja packa, jag flyttar om en vecka så det börjar bli hög tid.

I några dagar bor jag på Herrhagen, innan vi förflyttar oss vidare till Rud. Pust. Längtar till om några veckor när allt det här är färdigt, och jag kan andas lite grann.

Kommentarer

Postat av: Linda

åh va gött! jag har bestämt mig för att vara färdig på söndag. jag har så svårt för att få ur mig något. en mening tar mig ibland en halvtimme att skriva. Det känns som jag helt tappat det den här gången. Hur många sidor fick du ihop nu då? ;) Får också panik på alla klasskompisar som verkar skriva tills de får kramp i det här arbetet, tror inte mitt kommer bli alls långt.

2011-05-20 @ 16:13:50
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Linda: Nej det blir ungefär 4 sidor, tycker det får räcka under omständigheterna. Va långt blir ditt?

2011-05-20 @ 17:29:35
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

oj men det är väl en alldeles jättebra längd på ett arbete! Jag hoppas jag kan komma upp i något liknande. har fått ihop drygt en sida nu och då har jag bara skrivit om två perspektiv än så länge.. får se hur långt det blir.

2011-05-20 @ 23:24:30
URL: http://livinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits