Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

inkäzo

Igår hade jag en otrevlig nyhter som väntade på hallgolvet när jag traskade in från praktiken. Ett brev innehållandes ett inkassokrav. Jag fick lätt panik och ringde till mamma som guidade mig igenom mina fakturor och påpekade att jag ju är ganska snurrig, och har varit så i några månader nu.

Jag kollade kontoutdrag, och såg att hyran var betald precis som det skulle, och  inget annat låg obetalt. Men så kom jag på det; jag hade betalt en hyresavi 2 gånger, och en annan inte alls. På så vis låg ju en obetald, och nu för tiden får man inte påminnelser utan det går direkt till inkasso.

Jag ringde bostadsbolaget, men de hade ingen telefontid, så jag mailade dem istället.

Idag såg jag att jag hade fått svar, och det är korrigerat. Puh. Bara att riva inkassokravet, wohey!

Kommentarer

Postat av: Martin

"ganska snurrig".. jaja. Visst!

2011-05-04 @ 08:29:13
Postat av: Kristin

instämmer med martin :P

2011-05-04 @ 22:21:26
URL: http://raaff.org
Postat av: evy

vilken tur du hade där då te slut hehe :D

2011-05-05 @ 00:29:56
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Martin & Kristin: Hmpf! ;)Evy: Ja, otroligt gött att det löste sig!

2011-05-05 @ 20:55:20
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits