Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mors dag!

Jag har nog världens bästa ofödda drutt! Fick till och med mors dagspresent! Så gulligt! Hihi! Det var ett slags lottpaket. Skrapade inte ihop några miljoner, men väl 50 spänn! Woo!

Nu har vi varit hos Martins föräldrar och ätit grillat och tårta, och sedan bar det vidare till mormor där det fikades ytterligare. Dit kom även mamma, Erik, Bosse och Ingmarie.

Just det, Martin har bytt däck på min bil också, och vi har tvättat den igen. Uu, så grann han är nu, Molle.

Imorrn är det skola, och sedan lägenhetsbesiktning. Har även bilbesiktning under förmiddagen, men det har jag lejt över till Martin. Samma dag ska han även ge blod, åka till bovärden och en sväng till banken med en fet check efter en bilaffär nu i helgen. Mycket på en gång.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag fick ingen mors dags-present för Henrik säger att jag inte är mamma än :-/Fast jag fick en av Pelle och Becky :-)

2011-05-29 @ 19:42:43
Postat av: Drutten

De va du värd mamma! :D

2011-05-30 @ 10:59:28
Postat av: Ida

Lisa: Näej, vi är inte mammor än, men vi bakar som värsta bullmammorna! :D Jag blev iallafall jätteglad för min lilla present!

2011-05-30 @ 14:44:32
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: evy

får man vara nyfiken å fråga hur stor summan var på den checken?? ^^

2011-06-01 @ 01:39:03
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits