Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Spännande!

Åh, det är som att leva i en actionrulle! Som en kompis uttryckte sig förra året "Vi är en spolning bort från stenåldern".

Jag kom upp till Kronoparken, såg barn bära runt på petflaskor med vatten, en mamma drog en tungt lastad barnvagn, en man kånkade tre stora dunkar med vatten. Jag förstod att domedagen hade kommit. En dag försent, men ändå. Inget vatten. Vad kommer härnäst? Inget internet?!

Försökte bli bajsnödig när jag var hemma hos Martin, men utan resultat. Så kom jag hem och det hann väl gå en halvtimme så tyckte min kropp att jag nog borde... ja. Som tur var så hade jag ju en spolning innestående, så problemet löste sig. Men ändå, så jäkla typiskt!

Detta är så jäkla spännande! Kan berätta att i min kran är det fortfarande snustorrt!


Kommentarer

Postat av: Linda

ja, jobbigt det blir utan vatten! Fick sitta hela dagen hemma för jag var i sånt behov av en dusch :P Hade ju tänkt ta en go morgondusch men tji fick jag..

2011-05-22 @ 22:42:51
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: evy

öum?? hade ni inge vatten elle?? :S

hur kom det sig??!! å när hände detta??!

2011-05-23 @ 23:49:55
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits