Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

1 månad

Idag fyller Tuva en månad! Vi firade lite i förväg igår och drack champagne!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Grattis till Tuva!

2011-10-29 @ 16:38:40
Postat av: Anonym

får man drika champagnes när man ammar???????? det är ju alkohål i det. kan inte vara nyttigt för någon. ditt barn kan bli full ida.

2011-10-29 @ 18:17:43
Postat av: Lisa

Haha, även om du dricker dig stupfull så får inte mjölken högre alkoholhalt än vad som finns i filmjölk. Ett glas champagne märks inte alls.

2011-10-29 @ 19:00:25
Postat av: Ida

Undrar vem du är, lurige anonyme. Men som Lisa skriver så är det ingen fara alls. Klunkade i mig en halv flarra igår flämt

2011-10-29 @ 22:47:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

Grattis sötaste Tuva! Gott att unna sig lite bubbel dagen till ära! gjorde ni rätt i! :D Ses snart igen Ida? Saknar dig hele tia!!! ;D

2011-10-29 @ 23:41:24
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Ida

Linda: Jaa! Vill du gå ut å gå ngn dag, så är vi gärna på! Eller bara ses utan att gå, om du hellre vill det haha :P

2011-11-01 @ 17:03:59
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: evy

hehe ja ja får väll göra det annars lade ut bilden på stolen på bdb å nån sa att en sån kosta runt 30 eller 40 tusen å det ä dyrt jaaa! men som du sa annars får man väll kolla kanske om det även finns bara lite billigare på loppis eller nåt hehe

2011-11-04 @ 23:45:13
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits