Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lugnet

Lugnet, detta otroliga lugn som lägger sig som ett täcke över lägenheten när hon äntligen somnat. Missnöjdhetens gnöl har ebbat ut för stunden och jag kan äntligen catcha up lite på internet. 350 inlägg på bloglovin, massa facebook jag inte vet att jag missat, saker att skriva om som kommer flera dagar försent. Släpper alla måsten, och gör det som hinns. Ah, yes.

Idag jobbar Martin för första gången sen Tuva föddes. Det har gått bra, och hon har varit snäll, haha!

I fredags kom Lisa upp med sin Alfred, och i lördags firade vi att hon fyllt 30! Det kom en hel bunt med folk, och vi åt massa god mat! Lisa, Alfred och Tuva; alla fick de presenter så det stod härliga till! Tack alla!

Det börjar visst bli höst, btw. Hm, tänk det har jag missat.

Kommentarer

Postat av: Evy

hur kan du ha missat hösten Ida?! den är ju här nu! ;) blåsit å kallt.. solen är inte ofta framme men ibland.. man borde ha solen framme jämt under hösten :D eller vad tycker du?? ;)

2011-10-18 @ 02:01:54
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits