Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gammelkropp

Gissar att jag har kropp som en 70-åring. Har ont i knät, i foten och i ryggen. Antar att det beror på att jag bär runt Tuva med min totalotränade kropp.

Försöker va ute och gå, men framför allt knät gör så jäkla ont, så jag vet inte. Gissar på överanstränging, och då är väl vila det bästa?

Vet inte hur jag ska bli bättre.. Satt i en massagestol igår, och det gör skillnad för ryggen, det märker jag. Men knät som gör inte vet jag inte vad jag ska göra åt, och inte heller foten som ibland bara börjar smärta så jag får linka fram.

Ikväll är Martin ute med Johnny, och jag sitter hemma och suger på en öl och knaprar på cheese crunchiez (eller va de heter). Är redan trött, och funderar på att slagga snart.

/Hej jag har inget att blogga om

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hjälper det inte att ha stödförband runt knät? Och foten... du behöver kanske nya skor eller någon stötdämpande sula?

2012-04-14 @ 23:33:31
Postat av: Evy

hehe rolig du Ida! sen nät började man sitta å SUGA på en öl?? trodde man drack det ja ;) hihi :P men vet ju i stort sätt hur du menar ändå :D

2012-04-15 @ 00:46:03
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Lisa: Jo, möjligtvis. Ska nog provas!Evy: Inte tänkt så mycket på det, har använt det uttrycket i flera år :P

2012-04-18 @ 23:05:57
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits