Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Påskgodis

Martin kom hem igår med en gigantiskt ägg, fyllt till bredden med diverse godsaker. Godis, vin, chips och crunchies! Namnam, jag kommer äta ihjäl mig. Hoppas Martin vill hjälpa mig äta upp innehållet, haha.

Härom veckan köpte vi gott kött på Willys, och när vi skulle äta det ett par dagar senare luktade det helvete om det. Willys har ju köttgaranti, så trots att köttet hade möglat sig grönare än en sommaräng, och trots att vi inte hade kvitto så fick vi dubbla pengarna tillbaka! De spenderade vi på färsk oxfilé som ska färtäras ikväll med chilibea och ugnsrostade grönsaker.


Kommentarer

Postat av: Lisa

man fattar inte hur stort ägget är förrän man inser att det är en Pringles-burk som ligger där!Vilken lyx med oxfilén. Jag är avundsjuk!

2012-04-06 @ 12:45:45
Postat av: Ida

precis, pringelsburk, vinflaska, det säger en del om vad stor den är! :P

2012-04-06 @ 15:04:57
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: mamsen

Galet stort!!!

2012-04-06 @ 19:01:28
Postat av: Evy

men gu alltså det där med köttet! va faan i helvete hur kan de i affärren inte fatta att det tydligen varg gammalt! ha koll på nästa gång för att vara säker på vad för utgångs datum det är på! så vet man hur länge det håller sig.. sjukt av de i affären att inte se sånt iallafall. höh! men tur att ni iallafall fick det dubbla tillbax då! ;)

2012-04-06 @ 23:57:41
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits