Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kuddfail

Igår köpte vi oss en varsin ny kudde. Vi tänkte att vi skulle lyxa till det och för en gång skull inte köpa på IKEA, som vi alltid gjort innan. Tjejen i sängaffären frågade om hur vi brukade sova och vad vi hade för kuddar nu osv. Efter att ha berättat och förklarat så pekade hon på kudden "Medium" och deklarerade att den skulle vara perfekt för oss.

Vi provlåg sängar med kuddarna "Medium" och "Fast" (så naturligt vi kunde, påpälsade med vinterjackor och halsdukar). Vi kom båda fram till att kudden "Fast" var den ultimata för oss, och vi betalde och åkte hem.

På kvällen när vi la oss gick det förmodligen exakt 10 sekunder innan vi båda kunde konstatera att våra kuddar var för höga...

Kommentarer

Postat av: Emelie

Haha! Ni har gjort precis samma misstag som Damian... själv valde jag kudde medium och sover hur bra som helst:)

2012-02-09 @ 20:13:47
Postat av: Ida

Tror vi köpte kuddarna där ni köpte er säng också! :P Skitdrygt iaf, önskar jag hade lyssnat på butiksbiträdet!

2012-02-10 @ 11:53:56
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evy

va töligt.. men det kanske var smidigast å provligga på kuddar utan vinter kläder då hehe :D

2012-03-10 @ 17:18:04
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits