Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Söndag

Känner mig lite seg, sådär som man kan göra dagen efter.

Kvällen före var visserligen relativt lugn. Vi åt god fläskfilé med ugnsråstekt potatis och gräddsås. Till det drack vi lite rött vin (Martin försöker lära mig, det går sådär), sedan tog jag en öl, efter den drack vi en varsin Irish coffee, och jag avrundade kvällen med ett glas vitt.

Så det är väl inte konstigt att jag känner mig lite sådär, med den blandningen.

Kollade på Melodifestivalen, var inte särskilt imponerad. Drömmer mig tillbaka till när det hette Schlagerfestivalen och var lite småtöntigt, utan growlande ungdomar! Man vet att musiken är kass om man tycker att den svängigaste var "Ragadingdingding, nu kommer kingen in!"...

Idag har jag ändå varit uppe sedan nio och tagit hand om disken (dvs plockat ur och i diskmaskinen), bakat LCHF-bröd och lekt med druttskruttan.

Kommentarer

Postat av: Evy

lchf bröd.. ok hoppas det är gött då.. :) men ska eller har du börjat med lchf diét eller??

2012-03-10 @ 17:15:41
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits