Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snörvel

Fortfarande snörvelförkyld! Uuh, både jag och Martin har varit halvkrassliga i helgen. Nästa vecka börjar skolan också, hej å hå.

Har inte hänt något här, jag har nyst och snorat i några dagar, städat bort julen och varit till pekås ett par gånger.

Kommentarer

Postat av: Linda

Hoppas,hoppas,hoppas att vi hamnar i samma schemagrupp!

2012-01-17 @ 15:50:48
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Evy

usch då låter inte roligt.. =/ du får köpa på dig lite bättrings sakerfrån apoteket då å hoppas bli bättre ;) å martin med.. krya på er båda skickar en krya på - kram :)

2012-01-18 @ 00:06:44
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie- Mina ord om Min vardag

Usch då..krya på er!

2012-01-18 @ 10:29:16
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: Ida

Linda: Ja det hoppas jag med! Och jag hoppar det blir förmiddagar för oss, det hade passat så himla bra!Evy och Sofie: Tack så mkt!

2012-01-18 @ 12:01:47
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

Yey! We made it!! :D Hoppas ni är krya och pigga nu!

2012-01-19 @ 16:30:12
URL: http://livinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits