Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

GI

Ska försöka käka GI ett tag nu. Men det är alltid något som kommer ivägen. Täntke köra 2 veckor helt strikt GI, och sedan börja lägga till kolhydrater och så. Men så ska Martin på sommarfest med jobbet på fre, sen är det bröllopsfest på lördag, veckan därefter fyller jag år + midsommar, sedan ska vi ner till Skåne, och när det är någto sånt så vill jag inte sitta där och peta i maten (eller missa ngn eventuell tårta!).

Men jag ska försöka åtminstone på vardagarna, och lite slappare på lördag eller nåt sånt.

Idag åt jag i alla fall GI-frulle med äggröra, lök, tomat, skinka och ost. Och några groddar jag inte kunde motstå där de låg och läskade i kylen.

Kommentarer

Postat av: evy

så du ska köra gi du oxå som ja gör ;) men du vet väll att på Gi får man inte äta varken pasta, ris eller potatis, bara kött, fisk å grönsaker å frukt å annat.. (du kan hitta recept eller böcker om det på nätet å i affärer) ja började på allvar(etersom ja fuskat så mkt senaste tiden mellan åt) förra veckan så nu har det gått 2 veckor UTAN fusk.. ENDA gånger ja fuskar är söndagar när ja å tobba kollar spök program på nätterna å dricker energi dryck, plus om man ska ut å festa eller liknande. men annars fukar ja inte för ja vill verkligen få resultat på vågen. :)

2012-06-17 @ 20:21:15
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: evy

här han du försten såklart få receptet till bullarna ja bakade: http://www.sund.nu/docs/recept/visa.asp?tem=3&rec=281

2012-06-17 @ 20:25:03
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: evy

asså det ja har läst i böcker å tidningar gällande gi metoden så äre så att ska man INTE fuska med det så ska man ju helst unvika potatis, ris å pasta å även alkohol å sånt oxå.. för att det ska vara ett så bra resultat som möjligt av att må bra i sig, eller vad man ska säga!.. har ju läst lite men inte så jätte mkt mer ÄN.. kikar lite då å då ibland å så men det ja läst går ja efter iallafall.. visst ja hat fuskat ibland å ... oops hade visst skreve det redan såg ja haha men nån enstaka gång kan det ju vara OK beroende på men bara men vet att man kan gå tillbax i samma spår igen på nytt så :)

2012-06-20 @ 00:04:12
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits