Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Regnbågens barn

Häromdagen så sjöng jag på "Regnbågens barn, tillsammans är vi vaaackraaa", en sång som kom för typ 10 år sedan med ngn barngrupp. Jag vet att jag tänkte på varför jag kan den, och varför man aldrig hör den, den är väl lite mysig så.

Så är det skolavslutning här utanför, och barnen sjunger och applåderar, rektorn pratar och himlen är sådär gött avslutningsgrå. Plötsligt hör jag hur hela skolgråden sjunger för full hals "REGNBÅGENS BAAARN! TILLSAMMANS ÄR VI VAAACKRAA!" Haha, what a slump.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Häromdagen för typ 10 år sedan?

2012-06-15 @ 12:31:58
Postat av: Simkaka

oj, jag har glömt några ord :P

2012-06-15 @ 14:55:18
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

ååh vilka minnen det väckte, det var en av Emmas favvolåtar :D Då var hon väl runt 4 år.

2012-06-15 @ 17:54:30
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Tiffany00@soclog

hahahah så j-vla ILLA!

2012-06-19 @ 10:49:31
URL: http://Tiffany00.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits