Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Glada dagar

Fick tillbaka en skoluppgift igår, och det gick bättre än väntat! Blev så glad att jag gjorde piruetter! Martin grattade genom att svänga ihop en äppelpaj kl åtta på kvällen som vi mumsade i oss! Ja, inte allt, lite har vi tills idag! Jippie och tjoho!

Imorgon är det eventuellt fest hos Pubis och Reggis. Eller Peter och Regina som de ju faktiskt heter.

Hemtentan är strax klar, mina linser har kommit och Tuva har fått en tand. Bara glada dagar, som ni hör!

Kommentarer

Postat av: Evy

haha vad gullit å slänga ihop en äppelpaj bara för en sån sak med att det gick bra på det du gjort med skoluppgifter som du skrev haha :D lät ju lite kul :D

2012-03-16 @ 12:24:00
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa

Uh, vad gött! Hopas att helgen fortsätter i samma positiva anda!

2012-03-16 @ 12:54:40
Postat av: mamsen

Härligt med så många glada händelser..:)

2012-03-17 @ 15:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits