Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Linda?

Det ringde just en tant.
Jag: -Hallå det är Ida.
Tant: -Är det Linda?
-Nej, Ida.
-Ja, Linda, ja. Hej, det är mormor!
-Nej, men du har nog ringt fel...
-Är det inte Linda?
-Nej...
-Nähä... Då ber jag om ursäkt.
-Ja, det är ingen fara... Hejdå!
-Hejdå!


Nu ringer hon igen. Jag svarar inte.

Nu har jag fått ett telefonmeddelande. Bäst att lyssna, och filma.

Har vad kommit fram?! Ska jag ringa upp och låtsas vara Linda? Undrar den stackars mormodern varför det otacksamma barnbarnet aldrig ringer upp eller svarar när hon ringer? Aw...

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hon har kanske lagt in sitt barnbarns numer i sin telefon och råkat skriva en siffra fel, och det är därför hon kommer till dig gång på gång. Svara nästa gång hon ringer och förklara för henne igen.

2012-03-04 @ 21:28:22
Postat av: hogie

Haha! Vad söt. Jag vill bara ringa om det kommit fram? Full och full, man kan väl snubbla på orden!

2012-03-07 @ 10:38:36
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Evy

hahaha töligt.. :D roligt samtal du måste fått där :D

2012-03-10 @ 18:23:09
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: evy

ja tyckte det var lika bra att kommentera massa av det ja missat så :D å nu när ja har bloggen å läsa finns ingen risk att ja missar massa igen ;)

2012-03-11 @ 01:31:07
URL: http://myboggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: term paper

As for me now you have quite great mobile - it's really good!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits