Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skåne 28/4-2/5

Jag och mamma och Tuva åkte ner till Lisa för drygt en vecka sedan. Resan ner gick bra, tog dock 8½ timme. Ja, vi gjorde några stopp...

Super mysig vistelse, och vi fick träffa halva Henriks släkt på middag i ett stort hus. Jag försökte impa på alla genom att berätta att jag sett en vildkanin. Det var ingen som drog efter andan direkt, eftersom det tydligen är vanligt där nere.

På lördagkväll, förresten, lärde sig Alfred plötsligt krypa. Jag tar åt mig lite av äran, eftersom jag drog ett obegagnat snorpappet längs golvet som han glatt kröp efter, utan att tänka på att han inte kunnat krypa förr. Så dagarna efter tränade Alfred sin rumsuppfattning och kröp runt och drog i böcker och utforskade trappan.

Vi gjorde ett försök till en mysig stund på stan, men den mysiga stunden förvandlades snabbt till kaos. Tuva var hungrig och Alfred var varm, och de gnällde i kapp. Fyndade dock jeans och tröja på JC för 212:-! Alltid något.

Vi grillade och umgicks och jag tyckte det var jättemysigt!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Det var jätteroligt att ha er här!

2012-05-07 @ 20:09:56
Postat av: Evy

haha ja du gjorde nog iallafall ett bra försök ändå.. du kanske ska komma på nå annat å impa med nästa gång som INTE är så vanligt där å mer vanligt i värmland ;) eller? hehe bara å försöka komma på nå nytt isåfall då :) lät bara lite kul tyckt ja :D

2012-05-07 @ 22:07:23
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits