Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dramatik i vardagen

Förut va det spännande vill jag lova! När jag kom in i sovrummet såg jag inte mindre än 3 brandbilar och 1 ambulans och 1 polisbil utanför! Jag stod och spanade nyfiket och Erik med för den delen. Efter en stund kom TV4 också, hoppas dom inte filmade oss där vi stod bakom varsin gardin. Mja det hände inte så mycket mer.

15282-81

Jag trodde att en bil hade brunnit för den va alldeles brun (av sot!), men Erik hävdade att den bara va lortig. Tur, eftersom den va parkerad bredvid min. Brandmännen såg ut att ha rökdykarutrustning på sig, iallafall sånna där syrgastuber på ryggen. Det hade vart lite mer spännande om man sett lite eld, någon som kastade sig från huset till branmännens skyddsmatta (eller va det heter), eller iallfall lite rök.

Sen när det värsta hade lagt sig, dvs när bara en brandbil och en polisbil återstod så blåste jag till Rusta och köpte den sista julklappen. Känns lite trist, det är ju så kul att slå in!

/Det är roligare att få än att ge

Kommentarer

Postat av: Danne

Jag läste om det på NWT hihaho, en kastrull hade torrkokat eller nött sönt.

2007-12-19 @ 17:49:17
Postat av: Kaka

Va det? jag glömde kolla nyheterna så jag missade det.. haha en kastrull. Va odramatiskt på nåt vis... ^^

2007-12-20 @ 17:44:03
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits