Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kalla det va du vill

Såg en bild på helgon just nyss; det va ett fat med chokladbollar och så stod det "kalla det va du vill 10 :-". Jag blev så himla sugen så ja gkastade mig ut i köket, smällde upp matberredaren, i med ingredienser och vips så hade jag chokladbollsmet. Två skedar senare har jag tröttnat. Bah, varför lär jag mig aldrig att jag mår illa om jag äter sån tjafs?

Som igår, då tänkte jag se Brokeback (broke ass?)Mountain. Jag bullade upp med den största påse chips jag kunde hitta och färdiggjort dipp. Jag åt och åt, nästan okontrollerbart. Så småningom började jag må illa. Jag tog några klunkar vatten och kände mig redo öfr andra andingen. Jag åt två chips till och fick kramper i magen. Bah. Jag tröståt ett chips till med mycket dipp. Bra idé.


men jag kan ju rulla lite bollar av smeten och sen frysa in, så kan jag ta EN när jag blir akutsugen. Orka rulla? Frysa in hela smeten? Yes, no?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits