Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tjopp

I tisdag firade jag och Erik 4 år, men eftersom jag jobbat hela veckan så skulle vi fira igår, fredag. Vi hade köpt hem massa god mat, kött, potatissallad, frukt, ost o kex. Vi brukar göra det en gång per år, när vi firar oss, åh det är så gott.


Vi har köpt 2 flaskor Asti också, en vanlig Martini och en ny som vi hittade som va lite billigare. Jag tyckte dock inte den va särskilt god. Vi åt och åt och blev mättare och mättare, tröttare och tröttare. Jag hade vart vaken sen fem på morgonen(började jobba sju) så jag va trött och ville sova en halvtimme vid nio. Erik satt och kollade på reprisen av Myggan sålänge. När jag vaknade var Erik så trött så han höll på och dö. Han gick och la sig och jag satt kvar och såg Dobidoo. Haha, vilket partydjur, jag vet inte varför han va så trött. Antagligen för att han hade ätit så mycket. Efter Dobidoo satte jag mig vid datorn och grejade med ltie bilder, och jag la mig vid tolv.

Party on Wayne.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits