Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Andligt

Wow, jag var på seans igår!

Det kallas gruppseans, eftersom vi va drygt 100 pers i lokalen. Mediumet kände av vissa energier och valde ut vilka som på nåt vis mest "behövde" att höra av sina anhöriga. Och vet ni vad? Hon fick kontakt med pappa! Det är så häftigt och överväldigande så jag bara satt och skakade och jag tror folk såg hur hårt mitt hjärta slog. Allt hon sa stämde på pricken. Hon visste till och med att jag behövde ta tag i att dra mig till tandläkaren(hon kände att det isade i tänderna mina, vilket det gör och jag har banne mig inte vart hos tandis på 3 år) och att jag nyss hade flyttat.


/Det är inte din fantasiKommentarer

Postat av: Diana

Häftigt! Vill oxå gå på seans... Tyvärr bor jag inte i Sverige för tillfället... Men men, kul att se att det var lyckat :)!

2008-04-11 @ 03:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits