Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Käck kjol

Va på stan en svängigår och handlade acrylpenslar. Jag smet in på Lindex också och provade en kjol som jag blev lite småförälskad i. image117
Det lät så högt när jag tog kort, så jag vågade inte ta mer än ett. Kjolen är superhög i midjan (med knappar fram), så jag kände mig lite fånig i den, men den va snygg ändå. Tröjan jag har över var samma som skyltdockan hade, eftersom det såg bra ut på henne ville jag också prova lyckan. Tyvärr tror jag att jag tog en storlek för stor. Eller så va det en pösig tröja, jag vet inte riktigt. Men den va dyr, närmare 350 spänn tror jag, så jag blev snål. Och när ska jag ha en sån här stilig kjol egentligen?

Va tycker DU?

Kommentarer

Postat av: Fifteen minutes

Haha, ja.. Vi har Vivo :) Men jag tror det heter VI nu.. Men det hette Vivo tidigare och det är det som ligger vid mig ;)

2008-03-15 @ 14:18:36
URL: http://fifteenminutes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits