Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Madrassnytt!

Ringde Jysk förut och frågade om inte mina madrasser kommit än. Vi har väntat i 4 veckor nu på att de skulle höra av sig. Han plinkade på sin dator och sa att madrasserna hade legat och väntat på mig sen den 11:e, och att jag engligt datorn blivit underrättad om detta. Jäkla Jysk. Eriks föräldrar va supersnabba och fixade en släpkärra, och va här på stört. Vi åkte till tippen med de gamla och sen hämtade vi upp de nya.

Nu ligger de där de ska va, och Eriks mamma tog med underlakanet hem för att tvätta.
"Men ska ni sova utan lakan helt då?"
"Ja, det är ju bara en natt, det gör ju inget."
"Nej, men tänk då på att va försiktiga med...sölandet."
"Eh...Ja..jo.."
"Ja, jag vet att det är pinsamt, men så är ju naturen! Ni kan ju ha en frottehandduk eller nåt."

Jag skämdes och gick in i köket och fnittrade som en liten flicka. Säkert knallröd i ansiktet, som jag brukar bli. Jag vill tycka att det är världens naturligaste sak (som kanske inte svärmor behöver bry sig om), och inte bli generad. Men det blir jag ändå.

Nya madrasser är skönt att ha, vi har ju legat på 30 år gamla madrasser nu ett tag. Eller 25 iallafall.

Kommentarer

Postat av: Kajsa

haha! klockrent. men det klart att sånt är pinsamt! dessutom känns det inte som att svärmödrarna ska bry sig om det där överhuvudtaget :) min ex. svärmor tar ändå priset. tre dagar efter vi blivit ihop kom hon in till sebastians rum och frågade om vi skyddade oss. och efter nån månad kommer hon in i köket (när jag och sebastian har förfest med några kompisar) och säger högt och tydligt: "seb och kajsa, jag har ställt en hushållsrulle vid sängen så det inte blir så fula fläckar på lakanet" hallå??? vad svarar man på det då? och varför ska hon gå in i sin 19-årige sons rum överhuvudtaget? jag säger då det, det är nåt konstigt med mödrar och deras söner! :)

2008-03-01 @ 15:01:12
Postat av: Kaka

hahaha! va pinsamt! :D:D

2008-03-01 @ 15:07:30
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Laiza

Ja, självklart får du ta den till din blogg.

2008-03-01 @ 21:12:22
URL: http://www.metrobloggen.se/skrattiz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits