Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skumpa

Jag kom på att jag drack champagne igår. Äkta. Det har jag aldrig gjort förr. Det var en tjej som kände sig pimpig och hade beställt en flaska, och jag var som vanligt inte sen med att snika en sipp. Gott har jag för mig. Men det är väl allt runt midnatt?

Kommentarer

Postat av: Martin

Hej det tycker jag verkligen du skall göra lovar dig att det är gott Mvh Mrtin metrobloggen

2008-03-24 @ 19:49:18
Postat av: Kaka

Prova vad? Hängde inte med där riktigt..

2008-03-24 @ 21:32:34
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Kajsa

hej på dig kaka! jag ska upp till värmlandsskogarna en sväng när jag är hemma på besök. ska bland annat ha en fikadejt med herr briander och emmy och det vore sketakul om även ida ville närvara. så om du har tid och lust och allt såntdär så ja, då kan du väl höra av dig på ett eller annat sätt!

2008-03-25 @ 16:22:45
Postat av: Kaka

Ja skulle va skitkul! Känns inte som jag träffat dig sen vi va ett gäng på förfest hos Glenne. Det va väl ca 43 år sen.
När kommer du hem?

2008-03-26 @ 11:10:12
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits