Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Festiz

Igår var jag och Erik på minigalej hos Pubis. Vi spelade Rockband och jag sjöng för fulla muggar! Provade trummorna också, var mycket lätttare än gitarr konstigt nog.

I köket pratade alla WoW och en och annan virkade. Det slutade med att Erik fick en fin mössa.

Fröken Panna. Extra söt med den där lilla tofsen som hänger fram i mitten. Haha!

I övrigt var det lungt, jag körde och det gjorde Jonas med, så vi satt och kände oss mogna och vuxna. Jag smakade (pyttelite såklart) på det första rödvinet jag kan tänka mig dricka! Alla andra brukar jag tycka smakar och luktar spya så jag brukar inte ens kuna slicka på det. Men vad kul, snart är jag fulländad, det hör jag det! Morgon tror jag det hette, och Anna och Peter fick det när de gifte sig. Peter var inte med igår och när Anna stod och öppnade flaskan så frågade jag
"Vad stod det för instruktioner, alltså när skulle ni dricka det?"  (vi hade satt små lappar på varje flaska de fick.)
"Efter vårt första gräl..."

Jag blev lite ställd och trodde de hade bråkat. Men det hade de inte, han var bara iväg och spelade rollspel med ett gäng andra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits