Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hallå?

Det ringde på min mobil förut.
"Hallå det är Ida"
"Hej, Ida!"
"Eh, hej?"
"Hur går det?" 
(blev jättenervös eftersom jag inte kände igen vare sig rösten eller numret och jag stod och diskade. Hann tänka att nu står det någon galning utanför köksfönstret och kikar på mig. Vågade knappt titta upp.)
"Ehm.. vem är det?"
"Det är Conny"
"Ehh..?"
"Är det inte Elisabeth?"
"Nej? Det är Ida."
"Har jag ringt fel? Oj... Sorry!"
"Ingen fara.. ehh hejdå!"
"Hej.."


Tänkte skriva "det kanske kunde blivit vi", haha. Men usch vad obehagligt det var där i början. Det lät ju precis som om han sa "hej Ida" först. Jaja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits