Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Matprat

Tur för er att ni tycker så mycket om att höra om min matlagning.  Har börjat laga en hel del sedan jag slutade spela. (idag var jag visserligen på Bergvik för att snappa upp 2 ex av Lich, men de var slut. så ingen skada gjord.) Iallafall så tänkte jag ikväll föra fläskfilé med mozarella. Men först ska jag ringa min kocksyster och höra om det kan bli gott. Har nästan aldrig ätit mozarella (men av någon anledning alltid hävdat att jag inte tycker om det.) Hon är säkert inte hemma än. Attans.

Idag handlade jag:
-3 fläskfiléar à 0.5 kg
- Två burkar ananas i skivor
- En ostbarkislimpa
- Kycklingröra
- Turkisk yoghurt
- Bananer
- Mozarella
Allt gick på 135 kr. Tycker det låter misstänksamt billigt för att vara Maxi.

Maxi firade förresten 15/5 år (ja, de kunde väl inte bestämma sig), och bjöd på löjligt färsk tårta. Godaste prinsesstårtan jag ätit, jag åt till och med upp marsipanen som jag annars brukar lämna. Mums!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits