Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Oops

Inte ofta, till och med aldrig det händer att jag glömmer en sak som skolan. Idag råmissade jag den. Jag lagade kyckling och nudelsoppa och började fundera på vad jag skulle göra till middag. Gick igneom ksafferiet och bestämde mig för lasagne. Gick till affären för att köpa mjölk. När jag kom tillbaka drog fyra-nyheterna igång. Det var då jag kom på det. Det är måndag idag och jag borde vara i skolan.

Men lasagnen blev god, använde mig av ett köttfärssåsrecept jag fått av syster med riven potatis och riven morot i. Blev mäktigt, så vi ska nog kunna skrapa ihop till flera matlådor nu också.Tummen upp för lasagne!

Kommentarer

Postat av: Evelina

hähä klockrent ;D

2008-11-10 @ 19:19:02
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Petra

Åt också lasagne idag, fast va iof inte lika duktig å gjorde en egen, jag tog det avancerade och öppnade frysen och tog ut en lasagne och in i micron hehe.

2008-11-10 @ 20:23:39
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits