Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Torrt i huvudet.

Har inte gjort mycket, om ens något alls att delge. Men det brukar inte hindra mig från att pladdra på några rader framöver. Igår köpte jag en ny ansiktskräm, den luktar gott och jag funderade i flera dagar (1) innan jag kom på vad det var för doft- Ahlgrens bilar! Erik älskar den och jag älskar den (Erik luktar, jag smörjer!). Jag måste ju älska den, så dyr som den va. Den kostade ca 100 spänn mer än jag hade trott (hoppats) på, men jaja, den verkar dryg och alldeles... alldeles underbar. Ole Henriksen - Nuture me, heter den. Löv itt.

Imorrn ska vi hämta soffor i Filipstad, sen få plats med dem hemma, sen bli bjudna på mat på Färjestad och sen dra till Gruvolyckan för Pubisfest. Jag funderar på att köra straight chaufför. Hahahaha vad skriver jag? Låter det stå kvar, låter så konsigt. Nykter och körbar menar jag iallafall, som om någon inte förstod. Orka åka buss till andra sidan stan. Blir nog tokroligt!

Knepig låt på radion(i sambatakt):
"Godis är gott!
Godis är gott!

Gränna är ett paradis, om man gillar polkagris!

Men ät inte knäck från Barsebäck!
Godis är gott!
Vad kokar man i Barsebäck? Jo, samma gamla jävla knäck!
Godis är gott!"
Undrar vilka som gjorde den. Får lyssna intensivt. Nejfan, nu var det Queens istället.

Kommentarer

Postat av: apan

ole har jag hört gör gööörbra grejer!

2008-11-22 @ 15:29:06
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ja det verkar lovande, får testa lite längre tid innan jag säger bu eller bä :D

2008-11-23 @ 01:06:24
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Ewelina

Hahaha köpte ni på Bergwalls Möbler? De som har utförsäljning? haha!

2008-11-29 @ 10:05:47
URL: http://bonkvsgnu.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits