Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Opublicerat

Följande scenario/-ium (vad heter det?) ägde rum för 2 veckor sen och jag har tänkt skriva det varje dag men glömt:

Första dagen i skolan blev vi informerade om att på parkeringen kostade det pengar att stå, och på gatan vid trottoaren var det gratis.
 Andra dagen kom jag till skolan och tänkte så klart ställa mig vid trottoaren för att spara in några dyrbara slantar. Jag blev tuvngen att fickparkera och krångla och vrida ratten åt höger och vänster och krångla och sandpappra och sandpappra(flåt, internt). Jag blev tillslut färdig och lyckades parkera hyffsat godkänt och hoppade ur bilen, glad och nöjd över att ha utnyttjat systemet och sparat 4 kronor. Lyckan blev inte långvarig dock. Precis brevid bilen hade de smockat upp en parkeringsautomat...
 Det var bara att hiva upp kronorna, och tänka "skrattar bäst som skrattar sist." Där fick jag in my fejs!


Så dumt.

Kommentarer

Postat av: Erik

Du får nog ta ett tag till med ettans sandpapper.

2008-09-11 @ 11:25:44
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Ewelina

Jag fick parkeringsböter på en gratisparkering. >.<

2008-09-12 @ 13:43:18
URL: http://bonkvsgnu.wordpress.com
Postat av: kaka

Erik: Jag har en dröm, en vision; att jag träffat Folke igen...Ewelina: GG, bra jobbat. Hur lyckades du?

2008-09-12 @ 21:05:34
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Ewelina

Det var gratisparkeringen på universitetet, jag ställde mig vid grus/gångvägen och såg inte skylten att parkeringarna började till höger om mig och inte där jag ställt mig.Dock har jag sett andra ställa sig där utan böter.Gardell is the shit btw. xD

2008-09-12 @ 23:06:24
URL: http://bonkvsgnu.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits