Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snorpuss

Det var en unge idag på jobbet som va lite sur/ledsen/ensam, så jag sa till honom:
 "Kom så får jag en kram!"
Först ville han inte, det "var slut på kramar" som han själv sa.
"Är kramarna slut?"
"Ja, men en puss finns kvar" sa han då.

Jag pratade snabbt bort det. Efter någon minut kom han gående bredvid mig, och han såg fortfarande lite ledsen ut, jag sa då  "Kan jag inte få en kram då?" Då kramade han mig hårt och sen gav han mig en puss, mitt på munnen! Haha! Jag fick snor i hela ansiktet! Gah, jag torkade med tröjärmen och kände hur kletig jag var. Jag blev jättechockad.
"Nämen.. ehh, är du så go du..?
" Fick jag fram.
"Aa!" sa ungen glatt och grejade vidare med det han höll på med. Jag gick in och tvättade mig, och det kändes som jag hade snor i munnen.

Kommentarer

Postat av: Räv

sexuellt utnjyttjande :l anmäl honom! :D

2008-09-23 @ 20:52:05
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

hahhaaaaahaha skrattgrinar

2008-09-23 @ 21:45:54
Postat av: Lisa

spyr

I helgen har jag kommit på att jag har väldigt svårt för alla äckliga bitar som har med barn att göra. Har umgåtts med Alexander en hel del och jag tycker att det är skitäckligt när han petar näsan och får ut stora grejer som han kletar på möblerna/byxorna/mattan och när han luktar bajs... Hoppas att jag får en unge som inte gör något äckligt!

2008-09-23 @ 22:12:42
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Evelina

mmmm mysigt :)

2008-09-24 @ 01:48:51
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Ja de flesta ungar petar sig ju inte i näsan, så det lär du lyckas med, samma sak gäller bajslukten. Knappt ngn faktiskt. A tjena.

2008-09-24 @ 16:50:08
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits