Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Veckostart ftw

I måndags kom ett brev hem med det orevliga meddelandet att min bil fått körförbud. Det visade sig att den förre ägaren inte betalat bilskatt, och jag får alltså inte köra bilen innan han betalat, de har registrerat betalnignen och sedan skickat ett skattemärke till mig. Gah! Sylvia ska ju ta över Forden vilken dag som helst, vaffan! Blev bestört eftersom jag hade skola på eftermiddagen, och jobb tis-ons. Jag åkte buss till skolan, och sen hem till Skoghall för att hämta Forden. Inte helt kul att köra en sån skrutt efter att ha kört min fina Opel i några veckor. Ratten va trög och tanken tom.

Yuck Fou Ul. Jo.!!

Har förresten skickat ett mail, ett snällt ett, till förre ägaren och frågat vad som hänt. Har inte fått svar.

Kommentarer

Postat av: Evelina

ahhh fy fan :/

Kanske får testa att ringa?Men har du betalat skatten på den och han ställt av den? Inte säker på om jag förstod riktigt..

2008-09-24 @ 17:17:47
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Nej det var ngt med att det had egått såpass långt in i augusti så att förre ägaren blir då betalningsskyldig till skatten ett år till (man betalar ju årvis). Men det har han tydligen struntat i..

2008-09-24 @ 17:29:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

hmm låter ju lite konstigt. Men om du betalar skatten då elelr hade han lovat att han skulle göra det? :/

2008-09-24 @ 18:12:35
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Reglerna säger att det är han som ska stå för det, frågade ju de på vägvärket, och det enda jag kan göra är att vänta på att han betalar. Bilskatt är dyrt, så jag är inte sugen på att betala bara för att han inte "vill". Men han verkade väldigt ärlig och så, så det kan ju ha blivit ngt. Jag vet ju till o med vart han jobbar, jag kasnke ska åka dit o sätta dit honom!

2008-09-24 @ 19:16:00
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits