Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Krocka

Jag gjorde ett av de sämre valen i min karriär förut. Jag valde att åka och handla på en stormarknad idag, måndag, löning. För det första så spöregnade det, för de andra hittade jag ingen plats. Jag parkerade bort i helvetet och begav mig inåt affären. Inga korgar fanns att tillgå, så jag fick bära alla varor i famnen. Ingen Denjaröra hade de heller, som egentligen var det enda jag skulle ha (en sorts kycklingröra jag och Erik brukar unna oss när vi har fått bra lön. Ätes på ostfrallor!), jag köpte ändå lite frallor, ost och någon annan kycklingröra. Lång kö, massor med folk.

När jag tagit mig ut till bilen backar jag sakta och vackert ut ur min parkeringsficka. Tittar ut till vänster och ser en bil komma fort backandes, rätt på min bil. Bong! Jag visste inte vad jag skulle göra och satt blickstilla för att se andra bilförarens reaktion.

Efter några sekunder ser jag att han kliver ur sin bil, och jag gör det samma. Han säger att han tror vi hade tur, och jag påpekar att bilarna står så tätt ihop att vi inte ser om det blir något, dessutom blockerar vi vägen för alla andra bilister på parkeringen. Vi flyttar våra bilar och kollar sen min bil igen. Det har blivit en liten rispa ser jag. Han frågar hur jag vill göra, om jag vill anmäla. Jag har ingen aning om hur något går till, eller något så jag säger att jag inte tänker göra det, att det är lugnt, i och med att det blev en sån liten rispa.

Vi hoppar in i bilarna igen och kör hem. "Se dig för nästa gång" skulle jag kanske lite klämkäckt lagt till innan jag begav mig.

Haha, Erik tyckte jag skulle sagt: "Ge mig 200 spänn, så anmäler jag inte!" Haha! Värsta maffiafasonerna. "Vi kan väl säga såhär, du blir skyldig mig en tjänst i framtiden, så anmäler jag inte."

/Kaka Corleone

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits