Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skjut inte!

Jag och Peter kom gåendes efter att ha vart och snikat bananlådor på Ica, och en man stoppade oss och frågade var en viss adress låg.
"Ja, det är där jag bor det..." sa Peter.

Det visade sig att mannen skulle komma och skriva kontrakt på Peters lägenhet. Peter flyttar imrogon och då flyttar en australiensk kille in. Sajmon heter han, åtminstone uttalas hans namn så.

"Kan ni vänta här några sekunder, jag ska bara hämta mitt gevär jag har i bilen"
sa gubben och spragn iväg.

Jag målade genast upp skräckbilder om hur vi skulle bli skjutna. Så nu skriver jag detta inlägg, så ni vet vad som hänt om det blir ngt.

Just nu sitter de ute på balkongen och pratar och skriver kontrakt. Var Sajmon är vet jag inte, och vem mannen är vet jag inte heller. men han liknar Ole i Sällskapsresan eller någon. Jättelik mustach har han iallfall. Och ett gevär. Gulp.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits