Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Survivors

Vi båda överlevde. Jag tror gubben trodde vi var ihop,(ja, inte jag och gubben utan jag och Peter) för han sa
"Har du träffat Sajmon?"
"Eh..näe?"
sa jag.
"När du gör det, fråga honom om han surfar då, å berätta för mig sen va han svarade!"
"Ehm..jaha, ja okej.."
"Han är ju sån där 'surferboy'... Men han har aldrig surfat."


Jag trodde han pratade om internet. Surfa- internet. Surfa - australiensare? Den kopplingen fanns inte.

Nu har vi i alla fall ätit stekta falaflar som råkade vara frysta när jag stekt färdigt, grönpepparsås utan mjölk och färskpotatis stora som bakpotatisar.

Peter sa att tanter i affären brukar komma och säga
"Har ni ingen gammal potatis?"
De menar att de inte vill ha färskpotatis, men det låter så kul.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits